Nyanställda x 3

Blogg  / Nyanställda x 3

Vi vill varmt välkomna våra tre nya utvecklare till vårt kontor i centrala Göteborg, Jonatan, Alexander och David som började hos oss i augusti.

Då vi har många nya och spännande projekt på gång behöver vi stärka upp utvecklingsavdelningen ytterligare. Alla tre kommer att jobba med Elm och vårt storefront i skräddarsydda projekt med bland annat Skin Concept och iZettle. Spännande tider och stora planer för höstens projekt med flera nya kunder.

Alexander kommer senast från mediebranschen och har ett stort intresse för film av alla dess slag. David älskar funktionell programmering och på sin fritid är det musik och programmering på agendan. Jonatan har nyligen avslutat sina studier på Chalmers och njuter av att komma ut i arbetslivet.

Vi är så glada över att fått in er i våra team. Varmt välkomna!

Kickoff hösten 2020

I fredags hade vi höstens kickoff, med gott avstånd till varandra, på biografen Göta på Avenyn i Göteborg.

De kan bli en vinnare!

Vår kund Vanbruun har blivit nominerade till Årets e-handel i Retail Awards 2020. Det är 39 finalister i 13 olika kategorier och att ha blivit en av årets finalister är både imponerande och väldigt roligt.

ISO certifiering 27001

Informationssäkerhet har väl aldrig varit viktigare och mer aktuellt. Webbhuset har alltid tagit det på största allvar och därför är det ett naturligt steg för oss att nu genomgå en ISO-certifiering.