Nyanställda x 3

Blogg  / Nyanställda x 3

Vi vill varmt välkomna våra tre nya utvecklare till vårt kontor i centrala Göteborg, Jonatan, Alexander och David som började hos oss i augusti.

Då vi har många nya och spännande projekt på gång behöver vi stärka upp utvecklingsavdelningen ytterligare. Alla tre kommer att jobba med Elm och vårt storefront i skräddarsydda projekt med bland annat Skin Concept och iZettle. Spännande tider och stora planer för höstens projekt med flera nya kunder.

Alexander kommer senast från mediebranschen och har ett stort intresse för film av alla dess slag. David älskar funktionell programmering och på sin fritid är det musik och programmering på agendan. Jonatan har nyligen avslutat sina studier på Chalmers och njuter av att komma ut i arbetslivet.

Vi är så glada över att fått in er i våra team. Varmt välkomna!

Nyanställd

Gentiana har flera års erfarenhet av projektledning och hennes kompetens har byggts upp utifrån många år i textil- samt IT-branschen.

Vi minns Magentodagen 2020!

Denna veckan var det planerat att ha vårt årliga evenemang på Posthotellet i Göteborg - Webbhusets Magentodag!

Rekordökning

Att det skulle bli en ökning under julhandeln var inget vi tvekade över men att det skulle bli en 50 procent ökning gentemot fjolåret hade vi inte vågat hoppas på.