Nyanställda x 3

Blogg  / Nyanställda x 3

Vi vill varmt välkomna våra tre nya utvecklare till vårt kontor i centrala Göteborg, Jonatan, Alexander och David som började hos oss i augusti.

Då vi har många nya och spännande projekt på gång behöver vi stärka upp utvecklingsavdelningen ytterligare. Alla tre kommer att jobba med Elm och vårt storefront i skräddarsydda projekt med bland annat Skin Concept och iZettle. Spännande tider och stora planer för höstens projekt med flera nya kunder.

Alexander kommer senast från mediebranschen och har ett stort intresse för film av alla dess slag. David älskar funktionell programmering och på sin fritid är det musik och programmering på agendan. Jonatan har nyligen avslutat sina studier på Chalmers och njuter av att komma ut i arbetslivet.

Vi är så glada över att fått in er i våra team. Varmt välkomna!

Årskrönika 2020

Vi närmar oss slutet på ett otroligt händelserikt år med en värld som varit helt uppochner. Alla är redan trötta på att höra om allt som hänt i år och vill istället blicka fram emot ett nytt härligt år.

Black Friday

Tänk över din strategi mer noggrant än att bara haka på rea-trenden. Black Friday handlar om erbjudanden, men ett erbjudande behöver inte handla om att ge kunden mest rabatt utan det kan också handla om att erbjuda något unikt.

Magentokonsulter

Vi på Webbhuset vet att många av kollegor i branschen jobbar med inhyrda Magentokonsulter och att det är ett väldigt vanligt sätt för att minska sina personalkostnader.