MAGENTO MED WEBBHUSET

Magento är världens snabbast växande e-handelsplattform och den mest använda plattformen på marknaden. Idag använder cirka 29 % av de 100 000 största e-handelsbutikerna Magento. Med oss på Webbhuset får ni en av de mest erfarna Magento-leverantörerna i Norden och anledningarna att välja just Magento för er e-handelslösning är många. Här har vi listat några av dem.

Läs mer på Magentos hemsida magento.com

Open source

Magento-plattformen är baserad på open source. Det innebär att tekniken ligger publikt åtkomlig på internet. Därmed är den fri att använda för vem som helst. Lättåtkomligheten resulterar i en stor global användarbas vilket leder till en naturlig och snabb teknikutveckling. Idén med open source går ut på att man generöst och utan ersättning delar med sig av sina framsteg på nätet. Delning bidrar också till att skapa ett gemensamt mål: att arbeta för att Magento ska behålla sin position som den ledande plattformen. Tack vare detta kan du som väljer att arbeta med oss på Webbhuset känna dig trygg med att du får det absolut bästa verktyget för din e-handel, och att du får ta del av framtida uppdateringar och moderniseringar.

Skalbart

Redan från start levererar vi Magentos plattform med alla funktioner du behöver. Men i takt med att din e-handel växer kan vi även bygga ut den. I plattformen finns stöd för olika valutor, flera språk och modifierbar produktvisning och vi levererar även topplistor, lagerstatus, filtrerade sökningar, produktattribut och mycket mer. Så länge du använder Magento kommer du inte att behöva byta plattform, även om de yttre förutsättningarna förändras.

Sökmotorsoptimerat (SEO)

Att synas i sökmotorer som Google och att just ditt företag blir det som visas vid en sökning är viktigt när du säljer varor via nätet. Magento byggs och uppdateras ständigt efter de principer och värderingar som de stora sökmotorernas robotar använder och med vår expertis får du optimerade förutsättningar att få relevant trafik till din e-handel.

Skräddarsy dina integrationer

Magento har stora integrationsmöjligheter vilket gör det smidigt för ditt företag att utvecklas och expandera. På Webbhuset kan vi hjälpa dig med en mängd olika integrationer som gör att ni kan automatisera och effektivisera arbetet genom att slippa dubbelarbete i olika system. Vi utvecklar dessutom egna funktioner för att din e-handel ska bli så bra som möjligt.

Logistik

Effektiv logistik gör det enkelt för både dig och dina kunder. Med Magento låter vi dig integrera system för stora och kvalitetssäkra logistikföretag som DHL, Postnord, Schenker och UPS.

Betallösningar

När det kommer till betalningar över internet är säkerhet, flexibilitet och enkelhet av största vikt. Med Magento e-handel kan vi integrera en mängd välkända och uppskattade betallösningar som Payex, Dibs, Klarna, SveaWebPay, Payer, Samport och Seqr i din e-handel.

Affärssystemet

De flesta företag använder någon form av affärssystem. Magento är väl förberett för de flesta varianter av externa system och vi på Webbhuset kan se till att din e-handelslösning kommunicerar smidigt med till exempel Pyramid, Navision, Jeeves, Visma, Specter, Garp och Microsoft Dynamics.

Marknadsföring

Att få ut nyheter och erbjudanden och på så sätt bygga relationer med kunder är en viktig del för en lyckad e-handel. Med Magento kan vi integrera effektiva och marknadsledande e-postmarknadsföringssystem som Compost, Campaign Monitor, Apsis och MailChimp. Självklart kan vi också koppla e-handeln till era sociala medier för att kunderna ska kunna upptäcka shopen på flera olika ställen.

34%

Magento hade 34% tillväxt bland världens 1 miljon största sidor

20 år

Webbhuset har 20 års erfarenhet av e‑handelslösningar

22%

av de en miljon största shoparna i världen använder Magento