Projektledare sökes

Webbhuset är ett Göteborgsbaserat företag med kontor i centrala Göteborg och Stockholm. Vi tillhandahåller skräddarsydda e-handelslösningar i Magento – en av världens mest använda och snabbväxande plattform inom e-handel. Vi har arbetat sedan 2008 med Magento vilket gör oss till en av de mest erfarna leverantörerna i Norden. Vi är Professionalpartner till Magento och våra utvecklare är Magento-certifierade. Våra uppdragsgivare är välkända varumärken med höga krav på genomförande.


Om tjänsten som Projektledare hos Webbhuset

Som projektledare på Webbhuset ingår du i en grupp kreativa människor som brinner för att revolutionera marknaden inom e-handel. Din roll omfattar analys, planering, drift och uppföljning av projekt för Webbhusets kunder. Du ansvarar för budget, tidplan och löpande kommunikation med kund under projektens gång. Till ditt förfogande kommer du att ha ett effektivt team i en flexibel organisation med drivna och erfarna webb-, systemutvecklare och designers.


Vi söker dig som…

… har minst tre års erfarenhet av externa projekt inom IT och/eller webbutveckling och flera års erfarenhet av projektledning. Du har ett gediget tekniskt intresse, erfarenhet av e-handelslösningar och står på en bred kunskapsbas inom webb. Du har god förmåga att leda flera projekt samtidigt på ett effektivt och strukturerat sätt så att mål uppnås inom beräknad tid, budget och kvalitet. För tjänsten är det meriterande om du har kompetens inom Magento, Agil utvecklingsmetodik och erfarenhet inom digitala lösningar.

Vi ser att du är en kreativ problemlösare som tar egna initiativ och agerar proaktivt. Du tar ansvar för ditt eget och gruppens arbete och är en genuin lagspelare. Du är kommunikativ, har god social förmåga och lätt för att skapa kontakter. Vidare är du är självgående, flexibel och noggrann!

Du talar och skriver både svenska och engelska flytande.

Denna process är en rekrytering där du efter avslutad rekryteringsprocess blir anställd hos Webbhuset i Sverige AB.


Du erbjuds…

… en spännande tjänst i ett tillväxtbolag där du kommer att utvecklas både professionellt och privat. Genom ditt ansvar som Projektledare kommer du att ges stora möjligheter att vara med och påverka hur din avdelning utvecklas framåt. För rätt person finns det möjlighet att växa inom organisationen och påverka din yrkesmässiga utveckling.


START:
Omgående

PLATS: Göteborg

OMFATTNING:
Heltid

LÖN:
Fast lön

KONTAKT:
Jenny Segerberg, VD CEO, E-post: jenny.segerberg@webbhuset.se


SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2017-10-16


Vi ser fram emot att höra av dig.