Läs om våra e-handelsprojekt och andra nyheter

Här hittar du vårt nyhetsarkiv där vi skriver om kunder vi lanserat branschnyheter med mera

Årets E-handlare:

Dogger.se

Ett stort grattis till Dogger som har vunnit årets E-handlare 2016 i kategorin fritid. Utmärkelsen delas ut av PriceRunner till det företag som har de nöjdaste kunderna inom respektive kategori. Vinnarna har under året utmärkt sig genom att ge konsumenterna en bra upplevelse genom hela köpet.
Dogger har ett mycket imponerande snitt på 4.8 av 5!
NY KUND:

Superfront

Superfront skapar unika kök, badrum och förvaringslösningar med egen designade fronter, handtag och ben för Ikeas stommar och tillsammans med Webbhuset har de tagit fram en ny E-handel. Vi på Webbhuset har stått för själva uppsättningen av shoppen, webbutvecklingen och leverans.
Ny lansering

NY WEBB FÖR DERMALOGICA

Vi vill stolt presentera en av våra senaste lanseringar, dermalogica.se. Webbhuset har designat och utvecklat Dermalogicas webbplats som är kopplad till deras återförsäljare, så de kan logga in och handla.
Ny kund:

Spicy Dream

www.spicydream.se - Har hjälpt tusentals föreningar och skolungdomar att förverkliga deras Cup-drömmar och skolresor. Med hjälp av en specialbyggd funktion för Magento så kan skolklasser och idrottslag skapa egna webbshoppar och sälja Spicy Dreams utbud. www.spicydream.se
Ny Partner:

Nosto

Webbhuset och Nosto har inlett samarbete, som gör Nostos 1:1 personaliseringslösning tillgänglig för alla ehandlare som använder sig av Webbhusets tjänster.
Partnerskapet mellan Nosto och Webbhuset ska öka gemensamma kunders försäljning online och smidigt förbättra kundupplevelsen på webbutikerna.
Ny kund:

L'Oréal

Vi på Webbhuset är stolta över att ha fått förtroendet att sammarbeta med L'oréal och utveckla deras e-handelsverksamhet för deras proffesionella varumärken Redken, Matrix, Kérastase och Decleor för den nordiska marknaden.