Läs om våra e-handelsprojekt och andra nyheter

Här hittar du vårt nyhetsarkiv där vi skriver om kunder vi lanserat branschnyheter med mera

Årets E-handlare:

Dogger.se

Ett stort grattis till Dogger som har vunnit årets E-handlare 2016 i kategorin fritid. Utmärkelsen delas ut av PriceRunner till det företag som har de nöjdaste kunderna inom respektive kategori. Vinnarna har under året utmärkt sig genom att ge konsumenterna en bra upplevelse genom hela köpet.
Dogger har ett mycket imponerande snitt på 4.8 av 5!
NY KUND:

Superfront

Superfront skapar unika kök, badrum och förvaringslösningar med egen designade fronter, handtag och ben för Ikeas stommar och tillsammans med Webbhuset har de tagit fram en ny E-handel. Vi på Webbhuset har stått för själva uppsättningen av shoppen, webbutvecklingen och leverans.

Elm Meet-up på Webbhuset

Webbhuset har alltid gillat att jobba med nya tekniker och det är viktigt att ligga i framkant när det gäller utvecklingen. Vi gillar också att dela med oss av vår kunskap och få input från andra utvecklare. Därför bjöd vi i slutet på augusti in till en utvecklar meet-up med fokus på programmeringsspråket Elm.

Actic förbättrar det interna flödet

Actic är en av Sveriges största gymkedjor med 170 anläggningar och över 800 miljoner kr i omsättning. När de behövde förbättra det interna flödet av produkter och beställningar till anläggningarna, hanteringen av service och underhåll på maskiner och utrustning m.m. så valde man att sammarbeta med Webbhuset och Magento för att ta fram bästa tänkbara lösning. Hela lösningen är integrerad mot affärssystemet NAV för att få en smidigare och bättre hantering.
Ny lansering

NY WEBB FÖR DERMALOGICA

Vi vill stolt presentera en av våra senaste lanseringar, dermalogica.se. Webbhuset har designat och utvecklat Dermalogicas webbplats som är kopplad till deras återförsäljare, så de kan logga in och handla.
Ny kund:

Spicy Dream

www.spicydream.se - Har hjälpt tusentals föreningar och skolungdomar att förverkliga deras Cup-drömmar och skolresor. Med hjälp av en specialbyggd funktion för Magento så kan skolklasser och idrottslag skapa egna webbshoppar och sälja Spicy Dreams utbud. www.spicydream.se
Jobb

Vi söker nya medarbetare

Då vi växer snabbt och har många roliga projekt på gång så söker vi nu nya kollegor! Vi söker två stycken programmerare och en projektledare. Sök idag!
Lansering

JANE IREDALE

Tillsammans med Skin Concept har vi byggt och designat en snygg sida, där kunder lätt kan hitta närmsta återförsäljare och läsa mera om produkterna. Återförsäljare kan logga in och lägga ordrar online.
Ny Partner:

Nosto

Webbhuset och Nosto har inlett samarbete, som gör Nostos 1:1 personaliseringslösning tillgänglig för alla ehandlare som använder sig av Webbhusets tjänster.
Partnerskapet mellan Nosto och Webbhuset ska öka gemensamma kunders försäljning online och smidigt förbättra kundupplevelsen på webbutikerna.
Ny kund:

L'Oréal

Vi på Webbhuset är stolta över att ha fått förtroendet att sammarbeta med L'oréal och utveckla deras e-handelsverksamhet för deras proffesionella varumärken Redken, Matrix, Kérastase och Decleor för den nordiska marknaden.

Magento Live

Webbhuset var så klart på plats när Magentos årliga Europeiska event, Magento Live gick av stapeln i Barcelona. Det var ett event fyllt av föreläsningar och mingel för partners och andra intressenter. Som en av Sveriges största och bästa Magento byråer är det självklart för oss att hålla oss uppdaterade på vad som händer inom Magentovärlden. Läs mer här om de stora snackisarna.

Loreal - Lanserar nya varumärken

Webbhuset och Loreal utökar samarbetet och lanserar flera nya siter och nya varumärken.
Sedan 2016 har Webbhuset byggt Loreal B2B e-handel för deras professional produkter och integrerat den mot SAP. Nu har Loreal valt att utöka samarbetet och lansera två nya varumärken. Totalt är det nu sju olika varumärken som har lanserats på fyra olika marknader. För den senaste lanseringen kolla här http://shuuemuraproshop.se/

Betallösning

Svea Ekonomi lanserar Svea Checkout

Svea Ekonomi lanserar tillsammans med Webbhuset en ny checkout för ett antal plattformar i Sverige. Webbhuset fick förfrågan av Svea att bygga en Checkout-modul för Magento 1 och 2.