Historien om Webbhuset

Webbhuset är ett Göteborgsbaserat företag med kontor i centrala Göteborg och Stockholm. Vi bygger skräddarsydda webbshopar i Magento – världens mest använda och snabbväxande e-handelsplattform. Vi har arbetat sedan 2008 med Magento vilket gör oss till en av de mest erfarna leverantörerna i Norden. Vi är idag Professionalpartner till Magento och alla våra utvecklare är Magento-certifierade. Detta innbär att du som kund kan vara säker på att alltid få bästa tänkbara lösning och att vi gör allting enligt deras riktlinjer. Kontakta oss redan idag för att ta reda på vad vi kan göra för er. Från idé till färdig webshop Vi arbetar tillsammans med en mängd olika partners med olika spetskompetenser. Tack vare vårt stora kontaktnät och vår långa erfarenhet av e-handel kan vi hjälpa dig hela vägen från idéstadiet till framgångsrik webshop. Vi kan även hjälpa dig förbättra en redan befintlig webshop och vi utvecklar också egna, unika funktioner som förbättrar både din och dina kunders upplevelse.

Från idé till färdig webshop

Vi arbetar tillsammans med en mängd olika partners med olika spetskompetenser. Tack vare vårt stora kontaktnät och vår långa erfarenhet av e-handel kan vi hjälpa dig hela vägen från idéstadiet till framgångsrik webshop. Vi kan även hjälpa dig förbättra en redan befintlig webshop och vi utvecklar också egna, unika funktioner som förbättrar både din och dina kunders upplevelse.

Därför ska du välja Webbhuset för er Magento webshop

  • En av marknadens främsta e-handels leverantörer
  • Du får en partner med erfarenhet av e-handel sedan 1998 och som idag är en av marknadens absolut främsta leverantörer.
  • 17 års erfarenhet av e-handel
  • Du får en partner som har arbetat med Magento ända sedan 2008 vilket gör oss till en av de mest erfarna leverantörerna i Norden.
  • Heltäckande och långsiktig partner
  • Tack vare vårt stora kontaktnät och långa erfarenhet kan vi bli din partner hela vägen från idé och koncept till framgångsrik webshop.
  • Unika funktioner som särskiljer din butik från konkurenterna
  • Du får tillgång till våra egenutvecklade och unika funktioner som förbättrar din webshop och särskiljer den från konkurrenterna