Genetec

Genetec

- Harmoni mellan människa och teknik

Genetec AB har under en längre tid arbetat med sin nya hemsida/webbutik i en annan plattform men har inte lyckats färdigställa lösningen. De gjorde ett strategiskt beslut att istället börja om och bygga upp hemsidan/webbutik från början med Magento och Webbhuset.

Genetec är ett företag i kromatografibranschen. Deras kunder finns inom läkemedelsindustrin, miljölab, universitet & högskolor och sjukhus osv. Innan man började sammarbeta med Webbhuset så sålde de bara via sina säljare och ingen försäljning skedde via hemsida/webbutik.

Viktigt var att det skulle vara enkelt för kunderna att hitta till rätt produkt då det är avancerade produkter som inte är helt lätt att förstå, det var därför viktigt att man hade en väldigt bra filtrering för att kunna leda kunderna rätt och på så sätt få igång försäljningen online.

För att minimera det manuella jobbet så byggdes det en integration till Filemaker, då det är det system som Genetec använder för produkthantering, produktspecifikationer, produktgrupper, filtrering, priser, landspecifik information, stafflade priser.

För att underlätta hanteringen av CMS sidor och för att Gentec ska kunna använda webshopen som en hemsida så har vi även installerat vår egenutvecklade modul WH-CMS.

Vill du veta mer om Genetec skräddarsydda Magento Webshop?

Kontakta försäljningsavdelningen på telefon +46 31-303 67 01 eller via e-post info@webbhuset.se