NA-KD

NA-KD satsar globalt från start

Superentreprenören och e-handelsprofilen Jarno Vanhatapio är grundaren till Nelly.com som sedan gick vidare och startade ZooZoo som skulle revolutionera djurfoder online. Efter att ZooZoo blev uppköpt av Animail var det dags att ge sig in i klädbranschen igen och därför startade han NA-KD.com.

Efter att ha byggt ZooZoo från grunden utan någon plattform och insett att det var ett nästintill omöjligt uppdrag så blev det Magento som valet föll på när man skulle starta upp nästa företag. En viktig anledning till att Magento var det självklara valet var att man ville satsa på en global försäljning med allt vad det innebar och då finns det ingen plattform som kan mäta sig med Magento. Efter bara några månader så hade man redan sålt till över 100 länder.
Då det var viktigt för NA-KD att kunna blanda innehåll som t.ex. stylingtips, instagraminlägg etc. med produkter så byggde Webbhuset en unik CMS -lösning för att kunna skapa olika typer av innehåll på ett bättre sätt än vad man kan i Magento som standard.

Vi har även byggt en skräddarsydd integration till Microsoft Dynamics NAV för att man ska kunna ha en bra hantering av flödet kring ordrarna.
Utöver detta har vi även byggt en skräddarsydd returhanteringsmodul för att på ett bättre sätt kunna hantera de returer som kunder skickar tillbaka.

Efter några år ville man sköta mera av utvecklingen in-house och valde då att gå vidare till en annan lösning som var lämpliga för de kompetenser man hade in-house.

Vill du veta mer om hur NA-KD lanserade en framgångsrik webshop i Magento?

Kontakta försäljningsavdelningen på telefon +46 31-303 67 01 eller via e-post info@webbhuset.se