Ett urval av våra projekt

- Erfarenheter och kunskaper inom E-handel.


Magento är världens snabbast växande e-handelsplattform och den mest använda plattformen på marknaden. Idag använder cirka 29 % av de100 000 största e-handelsbutikerna Magento. Med oss på Webbhuset får du en av de mest erfarna Magento-leverantörerna i Norden och här är några av de projekt vi levererat.

NA-KD.COM

För NA-KD så har Webbhuset byggt ett unikt sätt att hantera innehåll och CMS-sidor i Magento. NA-KD använder det för att blanda produkter med instagraminlägg och kategorier i flödet på startsidan.

Då målet för NA-KD att satsa globalt direkt så blev Magento ett självklart plattformsval. 

Läs mer

Spicy Dream

Spicy Dream är en del av Newbody som är Sveriges största företag när det handlar om försäljning via idrottsföreningar och skolklasser. Med devisen vinna-vinna så har de hjälpt tusentals lag och klasser att förverkliga drömmen om en skolresa eller ett cup-äventyr. Med Spicy Dream får idrottsföreningar och skolklasser chansen att tjäna pengar på ett enkelt, snabbt och tryggt sätt. 

Läs mer

Mary Kay

Webbhuset och Mary Kay har samarbetat i över 10 års tid och det har resulterat i en otroligt komplex lösning där Mary Kays konsulter kan skapa unika shoppar, som är specifikt anpassade efter deras kunder och de kan välja sitt egna sortiment

Läs mer

Genetec

För Genetec är det viktigt att skapa harmoni mellan människa och teknik. Detta gäller även för deras webbshop, därför var det viktigt att skapa en e-handel där det är lätt att navigera och hitta rätt produkter. Vi har därför fokuserat på att bygga en sida där kunderna enkelt hittar rätt produkt.

Läs mer

SOPHIE by SOPHIE

SOPHIE by SOPHIE säljer designsmycken till så självkart var designen och möjligheten att få till en riktigt snygg shop väldigt viktigt när man valde webshopsplattform och levernatör. Med ett stort fokus på design har vi byggt en varumärkesbyggande shop där konsumenter kan handla och inspireras. 

Läs mer