Våra tjänster


Webbhuset är en heltäckande och strategisk e-handelsleverantör som kan hjälp dig hela vägen från idéstadiet till framgångsrik webshop. Vi arbetar med Magento – världens mest använda och snabbväxande e-handelsplattform – och vi kan hjälpa dig att skräddarsy din webshop från grunden eller förbättra en redan existerande lösning. Vi arbetar agilt och med projektmetodiken Scrum. Det innebär att vi hela tiden har nära kontakt med dig som kund och kan göra kontinuerliga förändringar under hela processen.
Kontakta oss idag för att få reda på hur vi kan hjälpa er att lyckas.

Affärsstrategi med konsultation

Tillsammans går vi igenom ditt företags affärsmodell och analyserar värdet för dina kunder och hur det ska förmedlas på hemsidan. Ska kunderna känna igen sig från eventuell fysisk butik? Ska sidan agera webshop eller showroom? Tillsammans tar vi fram strategier och lösningar som är rätt för just ditt företag.


Skräddarsydd webshop

Vi skräddarsyr din webshop i Magento och tillsammans med er så tar vi fram det bästa tänkbara sättet för er att jobba på. Vi arbetar både med back-end och front-end och vi utvecklar även egna unika funktioner för dina specifika behov.


Webbstrategier

Innan du lanserar din webshop är det viktigt att ha en strategi för hur du, med hjälp av webben, ska nå uppsatta mål. Tillsammans sätter vi upp en plan och vi kan även hjälpa dig med hur du ska skriva för till exempel sociala medier.


Sökordsoptimering och analys

För att din webshop ska bli framgångsrik är det viktigt att den syns när dina kunder använder sig av sökmotorer som Google. Vi hjälper dig att sökordsoptimera så att du får ut maximalt resultat. Vi analyserar även statistik och kampanjresultat för att du ska kunna lära dig av tidigare arbete.

Omnichannel

Det är viktigt att era kunder upplever att shopen är en del av en helhet så att man som kund får en sömlös upplevelse oavsett om de handlar i butik, webshop, eller besöker er via sociala medier. Vi hjälper er att sy ihop alla kanaler så att de fungerar som en.
Konvertering
Vi designar ett snabbt och effektivt köpflöde, så att du får ut mesta möjliga ur varje kund. Vi hjälper dig även med element som leder till merköp och ytterligare intäkter för ditt företag.Magento för Business to Business

Vi har stor vana av att bygga ehandelslösningar åt företag som bara riktar sig till andra företag. En webshop är ett utmärkt sätt att underlätta för era kunder att handla och samtidigt frigöra tid för era säljare. Vi har byggt flertalet lösningar som bara riktar sig till B2B företag och har hjälpt företag att öka sin försäljning.

Vill du veta mer?

Kontakta oss så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda.