Magentokonsulter

Blogg  / Magentokonsulter

Vi på Webbhuset vet att många av kollegor i branschen jobbar med inhyrda Magentokonsulter och att det är ett väldigt vanligt sätt för att minska sina personalkostnader och vi har också varit lockad av tanken och till och med testat någon gång.

Vi har dock kommit fram till att det som ger allra bäst resultat på lång sikt är att jobba med egna anställda utvecklare som utgår ifrån vårt kontor på Kungsgatan i centrala Göteborg. Vi har otaliga gånger stött på kunder och projekt som gått helt fel där man har jobbat med byråer som lejt ut utvecklingen till andra utvecklare för att man antingen inte har tillräckligt med resurser in-house eller för att man helt enkelt vill få ner utvecklingskostnaderna.

När man som vi jobbar med komplexa och dynamiska e-handelslösningar i Magento så anser vi att en otroligt viktig del för att kunna leverera ett stort värde samt ROI till våra kunder så måste hela teamet som jobbar med utvecklingen vara insatta i hur Ni som kund jobbar. Vi behöver på djupet förstå er affär och era utmaningar och vad som är viktigt för er. Vi upplever att detta är något man alltid tappar när man jobbar med inhyrda utvecklare, som bara vill göra sina timmar.

Kontakta oss gärna om ni vill veta mer eller bara komma in på kontoret i Göteborg och prata e-handel.

Vi minns Magentodagen 2020!

Denna veckan var det planerat att ha vårt årliga evenemang på Posthotellet i Göteborg - Webbhusets Magentodag!

Rekordökning

Att det skulle bli en ökning under julhandeln var inget vi tvekade över men att det skulle bli en 50 procent ökning gentemot fjolåret hade vi inte vågat hoppas på.

Årskrönika 2020

Vi närmar oss slutet på ett otroligt händelserikt år med en värld som varit helt uppochner. Alla är redan trötta på att höra om allt som hänt i år och vill istället blicka fram emot ett nytt härligt år.