Magentokonsulter

Blogg  / Magentokonsulter

Vi på Webbhuset vet att många av kollegor i branschen jobbar med inhyrda Magentokonsulter och att det är ett väldigt vanligt sätt för att minska sina personalkostnader och vi har också varit lockad av tanken och till och med testat någon gång.

Vi har dock kommit fram till att det som ger allra bäst resultat på lång sikt är att jobba med egna anställda utvecklare som utgår ifrån vårt kontor på Kungsgatan i centrala Göteborg. Vi har otaliga gånger stött på kunder och projekt som gått helt fel där man har jobbat med byråer som lejt ut utvecklingen till andra utvecklare för att man antingen inte har tillräckligt med resurser in-house eller för att man helt enkelt vill få ner utvecklingskostnaderna.

När man som vi jobbar med komplexa och dynamiska e-handelslösningar i Magento så anser vi att en otroligt viktig del för att kunna leverera ett stort värde samt ROI till våra kunder så måste hela teamet som jobbar med utvecklingen vara insatta i hur Ni som kund jobbar. Vi behöver på djupet förstå er affär och era utmaningar och vad som är viktigt för er. Vi upplever att detta är något man alltid tappar när man jobbar med inhyrda utvecklare, som bara vill göra sina timmar.

Kontakta oss gärna om ni vill veta mer eller bara komma in på kontoret i Göteborg och prata e-handel.

Black Friday

Tänk över din strategi mer noggrant än att bara haka på rea-trenden. Black Friday handlar om erbjudanden, men ett erbjudande behöver inte handla om att ge kunden mest rabatt utan det kan också handla om att erbjuda något unikt.

Årets e-handel sätter kunden i fokus

Vi är otroligt glada att vår kund Vanbruun vann titeln Årets E-handlare i Retail Awards. I otroligt hård konkurrens med två stora e-handlare Desenio och Bubbleroom så gäller det verkligen att utmärka sig.

Nyanställda x 3

Vi välkomnar 3 härliga tillskott till Göteborgskontoret. Då vi har många nya spännande projekt är vi glada över förstärkningen av våra team. Varmt välkomna!