Bli en del av det framgångsrika teamet på Webbhuset

Tillgängliga tjänster på Webbhuset


Just nu söker vi följande tjänster till vårt kontor i centrala Göteborg.


Utvecklare till Webbhuset (2st)


Webbhuset är en heltäckande och strategisk e-handelsleverantör som har utvecklat skräddarsydda hemsidor och e-handelslösningar sedan 1998. Idag är vi en av marknadens absolut främsta e-handelsleverantörer. Vi hjälper våra kunder på vägen från idéstadiet till färdig e-handelslösning. Med Magento som plattform, världens mest använda och snabbväxande e-handelsplattform, skräddarsyr vi efter kundens behov för en modern e-handelslösning. Vi har arbetat med Magento sedan 2008, är Professional-partner och våra utvecklare är Magento-certifierade.


WEBBUTVECKLARE

Vi växer och söker nu fler grymma utvecklare till ett av våra team i centrala Göteborg. Rollen som webbutvecklare innebär implementation och utveckling av våra kunders e-handelslösningar med Magento som bas. Du jobbar tillsammans med drivna och erfarna kollegor i en effektiv och väl fungerande organisation.

Som anställd hos oss, i centrala Göteborg, får du en arbetsmiljö där omtanke för de anställda är satt i fokus för att behålla en kreativ miljö där vi tillsammans skapar nya innovationer. Vi erbjuder dessutom bra möjligheter till kompetensutveckling. Hos oss finns en stark social gemenskap med ödmjuka och engagerade medarbetare.

Vårt krav är att du har tidigare erfarenhet av att jobba med utveckling av webbapplikationer och har goda kunskaper i PHP, HTML, CSS och Javascript.

Specificera i din ansökan om du har djupare kompetens eller erfarenhet inom några av följande områden:
- ELM (https://elm-lang.org/)
- Magento
- e-handel och betallösningar
- utveckling i php och Zend framework

Skicka gärna URL till referenser på tidigare projekt

Tjänsten: Heltid, tillsvidare. Tillträde: snarast
Vid eventuella frågor om tjänsten vänligen kontakta Johan Bergkvist,
johan.bergkvist@webbhuset.se

Ansökan tas endast emot via mail och mejlas in till: jobb@webbhuset.se