Ett urval av kundcase

- Gedigen erfarenhet inom E-handel med Magento.

Med oss på Webbhuset får ni en av de mest erfarna Magento-leverantörerna i Norden. Här presenteras några av de projekt och resultat vi levererat till våra kunder. Läs mer om kundens utmaning, hur lösningarna ser ut och vilka resultat det gett till kunder samt slutkunder.

Elfynd logo
El-fynd har sedan starten 2001 arbetat med att erbjuda de absolut lägsta priserna inom hemelektronik.
Doorly logo
Doorly säljer dörrar och fönster till framförallt privatpersoner som vill förnya eller renovera. De har ett otroligt stort utbud och fokus är service, kunskap och kvalitet.
Loreal
L'Oréal är världens största kosmetik- och hudvårdskoncern och ha ett flertal starka varumärken som tex Biotherm, Kiehl's, Diesel, YSL, med flera. Man omsatte 2019 €29.87 miljarder.
Collector logo
Collector är en nytänkande och innovativ digital bank med en portfölj av finansiella lösningar både för företag och privatpersoner.
Scanfast_Logo_2018
ScanFast är ett rikstäckande familjeföretag med rötterna i Bohuslän och Uddevalla på den svenska västkusten.
Ekeby är ett av de ledande möbel- och inredningsvaruhusen i Sverige, man har Idag ca 50 anställda och 10 000 kvm utställningsyta.
Newbody logo
Sedan 1987 har Newbody hjälpt över 20 000 föreningar och skolklasser att tjäna mer än 1,2 miljarder kronor till cuper, träningsläger och skolresor.
Logotype v 2 Created with Sketch.
Actic är en av sveriges största gymkedjor med 222000 medlemmar och nästan 200 anläggningar i Sverige, Norge, Tyskland och Österrike.