Vårt erbjudande

Webbhuset hjälper företag att öka sin omsättning, maximera kundnyttan och effektivisera interna processer genom digitalisering. Vi är experter på att ta komplexa affärer och omsätta dem till en digital verklighet.

Webbhuset är en heltäckande och strategisk e-handelsleverantör som kan hjälpa er hela vägen från tanke till framgångsrik e-handel. Vi arbetar med Magento – världens mest använda och enligt oss bästa e-handelsplattform – och vi kan hjälpa er att skräddarsy er webbshop från grunden eller förbättra en redan existerande lösning.

Skräddarsydd webshop

Vi skräddarsyr er webbshop i Magento och tillsammans tar vi fram det bästa tänkbara sättet att jobba på. Vi arbetar både med UX-design, digital formgivning, back-end, front-end och vi utvecklar även unika funktioner för era specifika behov.

Design och UX

Vi hjälper er med att designa webbshopen så den förmedlar rätt känsla samt följer er grafiska profil. Vi ser även till att användarvänligheten är hög och skapar ett bra flöde vilket gör det lättare för kunderna att handla.

Specialfunktioner

Vi är specialister på att bygga komplicerade e-handelslösningar i Magento. Vi har sedan 2008 arbetat med mängder av avancerade e-handelsprojekt och är experter på att bygga speciallösningar som inte finns i andra e-handelssystem eller i Magento standard.

Konvertering

Vi designar ett snabbt och effektivt köpflöde för att få ut mesta möjliga ur varje kund. Vi hjälper er även med element som leder till merköp och ytterligare intäkter för ert företag.

Integration

En viktig del i en lyckad e-handel är integration samt synkning mellan olika system och affärssystem. Vi har stor erfarenhet av komplexa integrationer mot bland annat NAV, SAP, Jeeves, Pyramid, Specter, Visma, Mammut, med flera.

Affärsstrategi med konsultation

Tillsammans går vi igenom er affärsmodell, analyserar värdet för era kunder och sätter en kommunikationsplan för hur det ska förmedlas på hemsidan och i övriga kanaler. Tillsammans tar vi fram strategier och lösningar som är rätt för just ert företag.

E-handel för B2B

Vi har stor vana av att bygga E-handelslösningar åt företag som riktar sig till andra företag. En webbshop är ett utmärkt sätt att underlätta för era kunder att handla och samtidigt frigöra tid för era säljare. Vi har hjälpt flertalet företag att öka sin försäljning och byggt lösningar som riktar sig till B2B företag.

Sökordsoptimering och analys

För att er webbshop ska bli framgångsrik är det viktigt att den syns när era kunder använder sig av sökmotorer som Google. Vi hjälper er att hitta rätt partner för sökordsoptimeringen så att ni får ut maximalt resultat. Vi analyserar även statistik och kampanjresultat för att ni ska kunna lära er av tidigare arbete.

Omnichannel

Det är viktigt att era kunder upplever att shoppen är en del av en helhet så att man får en sömlös upplevelse oavsett om de handlar i butik, webbshop, eller besöker er via sociala medier. Vi hjälper er att sy ihop alla kanaler så att de fungerar som en.

Vill du veta mer?

Kontakta oss så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda.

Kontakta oss