Kickoff hösten 2020

Blogg  / Kickoff hösten 2020

I fredags hade vi höstens kickoff, med gott avstånd till varandra, på biografen Göta på Avenyn i Göteborg.

Vi hade hela biografen för oss själva och kunde sprida ut oss i 4 olika biosalonger, vilket var mycket uppskattat av alla medarbetare. Dagen präglades av presentation av företagets mål och vision för 2021, grupparbeten och dagen avslutades med god middag, popcorn och mingel.

Vi ser mycket fram emot hösten och nästa år då 2020 har haft ett antal utmaningar som vi tagit oss igenom och vi känner oss bättre rustade än någonsin för att ta oss an en otroligt spännande höst och ett nytt spännande år.

Black Friday

Tänk över din strategi mer noggrant än att bara haka på rea-trenden. Black Friday handlar om erbjudanden, men ett erbjudande behöver inte handla om att ge kunden mest rabatt utan det kan också handla om att erbjuda något unikt.

Magentokonsulter

Vi på Webbhuset vet att många av kollegor i branschen jobbar med inhyrda Magentokonsulter och att det är ett väldigt vanligt sätt för att minska sina personalkostnader.

Årets e-handel sätter kunden i fokus

Vi är otroligt glada att vår kund Vanbruun vann titeln Årets E-handlare i Retail Awards. I otroligt hård konkurrens med två stora e-handlare Desenio och Bubbleroom så gäller det verkligen att utmärka sig.