Kickoff hösten 2020

Blogg  / Kickoff hösten 2020

I fredags hade vi höstens kickoff, med gott avstånd till varandra, på biografen Göta på Avenyn i Göteborg.

Vi hade hela biografen för oss själva och kunde sprida ut oss i 4 olika biosalonger, vilket var mycket uppskattat av alla medarbetare. Dagen präglades av presentation av företagets mål och vision för 2021, grupparbeten och dagen avslutades med god middag, popcorn och mingel.

Vi ser mycket fram emot hösten och nästa år då 2020 har haft ett antal utmaningar som vi tagit oss igenom och vi känner oss bättre rustade än någonsin för att ta oss an en otroligt spännande höst och ett nytt spännande år.

Nyanställda x 3

Vi välkomnar 3 härliga tillskott till Göteborgskontoret. Då vi har många nya spännande projekt är vi glada över förstärkningen av våra team. Varmt välkomna!

De kan bli en vinnare!

Vår kund Vanbruun har blivit nominerade till Årets e-handel i Retail Awards 2020. Det är 39 finalister i 13 olika kategorier och att ha blivit en av årets finalister är både imponerande och väldigt roligt.

ISO certifiering 27001

Informationssäkerhet har väl aldrig varit viktigare och mer aktuellt. Webbhuset har alltid tagit det på största allvar och därför är det ett naturligt steg för oss att nu genomgå en ISO-certifiering.