De kan bli en vinnare!

Blogg  / De kan bli en vinnare!

Vi har glädjen att kunna skryta om vår kund Vanbruun, som blivit nominerade till Årets e-handel i Retail Awards 2020. Det är 39 finalister i 13 olika kategorier och att ha blivit en av årets finalister är verkligen värt att fira. Stort grattis! Konkurrensen i kategorin Årets E-handel är stenhård där Vanbruun ställs mot Bubbleroom och Desenio, men vi tror på dem och hoppas att de vinner!

Tillsammans med Vanbruun byggde vi om deras e-handel till en SPA lösning med Webbhusets storefront och integrationsplattform. Det blev en stor förändring och försäljningen ökade storartat.

“Den stora anledningen till att vi valde Webbhuset var deras förmåga och vilja att hitta nya lösningar, komma med idéer och använda ny teknik. Webbhuset levererar en helhetslösning där innovation, konvertering och kvalité är det primära.

Webbhuset agerar som en partner som sätter den personliga relationen i fokus. De har varit en pålitlig partner som hjälpt oss utveckla vår e-handel att nå nya höjder.”

Victor Halvarsson
VD & Grundare, Vanbruun

Det är riktigt glädjande att det går så bra för Vanbruun och vi håller så klart alla tummar vi har för att det ska bli en seger i årets Retail Awards.

Läs om samtliga nomineringar: https://www.market.se/nyhet/de-kan-bli-en-vinnare-har-ar-alla-finalisterna-infor-retail-awards

Nyanställda x 3

Vi välkomnar 3 härliga tillskott till Göteborgskontoret. Då vi har många nya spännande projekt är vi glada över förstärkningen av våra team. Varmt välkomna!

Kickoff hösten 2020

I fredags hade vi höstens kickoff, med gott avstånd till varandra, på biografen Göta på Avenyn i Göteborg.

ISO certifiering 27001

Informationssäkerhet har väl aldrig varit viktigare och mer aktuellt. Webbhuset har alltid tagit det på största allvar och därför är det ett naturligt steg för oss att nu genomgå en ISO-certifiering.