Vi minns Magentodagen 2020!

Blogg  / Vi minns Magentodagen 2020!

Denna veckan var det planerat att ha vårt årliga evenemang på Posthotellet i Göteborg - Webbhusets Magentodag!

Som vi tidigare meddelat blir det ingen upplaga av Magentodagen 2021 på grund av rådande omständigheter. Men vi minns tillbaka på denna fantastiskt lyckade dag som hölls för ett år sedan.

Webbhuset har 10 år i rad arrangerat Webbhusets Magentodag. Ett event som varit otroligt uppskattat av E-handlare, besökare, partners, kunder med flera. Vi bjuder varje år in till en fantastisk dag i början av året där vi kan träffas och utbyta erfarenheter. 2020 hade vi turen att kunna köra Webbhusets Magentodag som planerat i februari, precis innan Corona fick grepp om Sverige på allvar. Så vi fick glädjen att kunna fira vårt 10 årsjubileum med bubbel och underbara talare och gäster. Dessutom var det glädjande med ett besöksrekord!

Vi ser verkligen fram emot att träffa er alla på Webbhusets Magentodag 2022. Det känns väldigt långt fram just nu, men tiden går fort och den som väntar på något gott!

Kolla in fjolårets talare här!


Nyanställd

Gentiana har flera års erfarenhet av projektledning och hennes kompetens har byggts upp utifrån många år i textil- samt IT-branschen.

Rekordökning

Att det skulle bli en ökning under julhandeln var inget vi tvekade över men att det skulle bli en 50 procent ökning gentemot fjolåret hade vi inte vågat hoppas på.

Årskrönika 2020

Vi närmar oss slutet på ett otroligt händelserikt år med en värld som varit helt uppochner. Alla är redan trötta på att höra om allt som hänt i år och vill istället blicka fram emot ett nytt härligt år.