Årets e-handel sätter kunden i fokus

Blogg  / Årets e-handel sätter kunden i fokus

Vi är otroligt glada att vår kund Vanbruun vann titeln Årets E-handlare i Retail Awards. I otroligt hård konkurrens med två stora e-handlare Desenio och Bubbleroom så gäller det verkligen att utmärka sig.

Juryns motivering:

“Vanbruun ger en hjälpande hand under hela köpet. I dag är e-handlaren en självklar destination för många blivande brudpar. Kundservice är deras paradgren. Genom direktkontakt med rådgivare, tips och guidande information samt en generös returrätt känner man sig alltid trygg som kund.”

Läs vad Vanbruuns grundarer Victor Halvarsson säger om priset här

Black Friday

Tänk över din strategi mer noggrant än att bara haka på rea-trenden. Black Friday handlar om erbjudanden, men ett erbjudande behöver inte handla om att ge kunden mest rabatt utan det kan också handla om att erbjuda något unikt.

Magentokonsulter

Vi på Webbhuset vet att många av kollegor i branschen jobbar med inhyrda Magentokonsulter och att det är ett väldigt vanligt sätt för att minska sina personalkostnader.

Nyanställda x 3

Vi välkomnar 3 härliga tillskott till Göteborgskontoret. Då vi har många nya spännande projekt är vi glada över förstärkningen av våra team. Varmt välkomna!