Ett urval av våra projekt

- Erfarenheter och kunskaper inom E-handel.

Magento är världens snabbast växande e-handelsplattform och den mest använda plattformen på marknaden. Idag använder cirka 29 % av de 100 000 största e-handelsbutikerna Magento. Med oss på Webbhuset får ni en av de mest erfarna Magento-leverantörerna i Norden och här är några av de projekt vi levererat.

Actic förbättrar det interna flödet med hjälp av Magento och Webbhuset

Actic är en av Sveriges största gymkedjor med 170 anläggningar och över 800 miljoner kr i omsättning. När de behövde förbättra det interna flödet av produkter och beställningar till anläggningarna, hanteringen av service och underhåll på maskiner och utrustning m.m. så valde man att sammarbeta med Webbhuset och Magento för att ta fram bästa tänkbara lösning. Hela lösningen är integrerad mot affärssystemet NAV för att få en smidigare och bättre hantering.

Superfront

Superfront skapar unika kök, badrum och förvaringslösningar med egen designade fronter, handtag och ben för Ikeas stommar och tillsammans med Webbhuset har de tagit fram en ny E-handel. Vi på Webbhuset har stått för själva uppsättningen av shoppen, webbutvecklingen och leverans.

Newbody

Newbody är Sveriges största företag när det handlar om försäljning via idrottsföreningar och skolklasser. Med devisen vinna-vinna så har de hjälpt tusentals lag och klasser att förverkliga drömmen om en skolresa eller ett cup-äventyr. Tack vare Newbody får idrottsföreningar och skolklasser chansen att tjäna pengar på ett enkelt, snabbt och tryggt sätt. Deras förtjänster bidrar till utveckling, gemenskap och många glada minnen.
Ny lansering

Jane Iredale

Vi vill stolt presentera vår senaste lansering av dermalogica.se. Vi fick i uppdrag att ta fram ny design och utveckla deras webbplats som också är kopplad till deras återförsäljarsida.

Matrix Proshop

Vi på Webbhuset är stolta över att ha fått förtroendet att sammarbeta med Loréal och utveckla deras e-handelsverksamhet för deras proffesionella varumärke Matrix för den nordiska marknaden.

NY WEBB FÖR DERMALOGICA

Vi vill stolt presentera vår senaste lansering av dermalogica.se. Vi fick i uppdrag att ta fram ny design och utveckla deras webbplats som också är kopplad till deras återförsäljarsida.

Redken Proshop, Loreal jobbar med Webbhuset och Magento

Vi på Webbhuset är stolta över att ha fått förtroendet att sammarbeta med L'oréal och utveckla deras e-handelsverksamhet för deras proffesionella varumärke Redken för den nordiska marknaden.

NA-KD.COM

För NA-KD så har Webbhuset byggt ett unikt sätt att hantera innehåll och CMS-sidor i Magento. NA-KD använder det för att blanda produkter med instagraminlägg och kategorier i flödet på startsidan.

Då målet för NA-KD var att satsa globalt direkt så blev Magento ett självklart plattformsval. 

Spicy Dream

Spicy Dream är en del av Newbody som är Sveriges största företag när det handlar om försäljning via idrottsföreningar och skolklasser. Med devisen vinna-vinna så har de hjälpt tusentals lag och klasser att förverkliga drömmen om en skolresa eller ett cup-äventyr. Med Spicy Dream får idrottsföreningar och skolklasser chansen att tjäna pengar på ett enkelt, snabbt och tryggt sätt. 

Mary Kay

Webbhuset och Mary Kay har samarbetat i över 10 års tid och det har resulterat i en otroligt komplex lösning där Mary Kays konsulter kan skapa unika shoppar, som är specifikt anpassade efter deras kunder och de kan välja sitt egna sortiment.

Genetec

För Genetec är det viktigt att skapa harmoni mellan människa och teknik. Detta gäller även för deras webbshop, därför var det viktigt att skapa en e-handel där det är lätt att navigera och hitta rätt produkter. Vi har därför fokuserat på att bygga en sida där kunderna enkelt hittar rätt produkt.

SOPHIE by SOPHIE

SOPHIE by SOPHIE säljer designsmycken till konsumenter så självkart var designen och möjligheten att få till en riktigt snygg shop väldigt viktigt när man valde webshopsplattform och leverantör. Med ett stort fokus på design har vi byggt en varumärkesbyggande shop där konsumenter kan handla och inspireras.